Stovyklos NemRadas vadovų susitikimas

Spausdinti

Balandžio 1 dieną įvyko pirmasis 2023-ųjų metų vaikų vasaros stovyklos „NemRadas“ vadovų susitikimas. Pradžioje Bažnyčioje išklausėme kun. Tomą Šerną, pareflektavome apie Bažnyčios vertybes, padiskutavome, kodėl vadovams asmeniškai svarbu prisidėti prie stovyklautojų dvasinio ugdymo. Taip pat pasidžiaugėme, kad jau 30-ą vasarą galime pakviesti vaikus savaitę dalintis šiomis vertybėmis.

Vėliau ėjome aptarti ir planuoti stovyklos veiklų, kartu su stovyklos kapelionu kun. Franku van Dalenu gilinomės į būsimos stovyklos pamokėlių medžiagą. Po visos dienos darbų ir planavimo visi keliavome draugiškai pažaisti boulingo ir pasidalinti dienos įspūdžiais.

Jubiliejinė 30-oji vaikų vasaros stovykla „NemRadas“ vyks liepos 22-29 dienomis Nemunėlio Radviliškyje, Biržų rajone, netoli dviejų upių - Nemunėlio ir Apaščios - santakos.

Šiais metais esame pasiruošę priimti 120 vaikų nuo 7 iki 14 metų ir formuoti 12 būrių pagal amžių ir lytį.

Stovykloje kasdien gilinsimės į Dievo Žodį, dalyvausime būrelių veiklose, eisime į žygius ir kitaip įdomiai leisime laiką. Kiekviena stovyklos diena bus vis kitokia. Jau buvę stovyklautojai puikiai žino būrių prisistatymo, šou, žygio dienas ir jų veiklas, o dar tik būsimi stovyklautojai greitai galės susipažinti su jomis ir dar daugiau.

Registracija ir daugiau informacijos mūsų facebook‘o paskyroje – www.facebook.com/nemradas

 

 

SU ŠILČIAUSIAIS LINKĖJIMAIS, NEMRADO KOMANDA