Daugiau nei pergalės

Spausdinti
Krikščioniška sporto stovykla „Daugiau nei pergalės“
Akademija, 2022 m. liepos 3  – liepos 9 dienomis

Po ilgų sėdėjimų namuose, jau devintą kartą nepriklausomoje Lietuvoje evangelikų reformatų Bažnyčia kartu su Švedijos suvienyta evangelikų bažnyčia (angl. - United Evangelical Church of Sweden, šved. – Equmeniakyrka) organizuoja krikščionišką sporto stovyklą „Daugiau nei pergalės“.

Sporto stovykla vyks Kėdainių rajono Akademijos gimnazijoje, adresu Jaunimo g. 2, 58339 Akademija, Kėdainių rajonas. Čia mes kaip įprastai ir studijuosime Bibliją, ir daug treniruosimės, ir giedosime. Šiais metais laukiame iki 30 vaikų - stovyklautojų nuo 6 iki 14 metų, kuriuos numatoma suskirstyti į atskirus būrius pagal amžių bei lytį, tai yra berniukai ir mergaitės bus atskiruose būriuose. Stovykloje be sporto užsiėmimų, įvairių pramogų, vaikai mokysis giedoti, dalyvaus pamokėlės, lankysis vaikų pamaldose, jiems bus diegiamos krikščioniškos vertybės.

Vaikų laukiame 2022 m. liepos 3 dieną nuo 10 valandos iki 12 valandos, nes pirmasis stovyklos renginys – atidarymo pamaldos, - vyks 12.00 val.

Stovyklą organizuoja Eglė Grucytė, tel. +370 699 19871, el. paštas egliukas75@hotmail.com ir stovyklos kapelionas kun. Raimondas Stankevičius, tel. +370 655 43678, el. p. raimondas@ref.lt. Visi norintys užsiregistruoti į stovyklą gali kreiptis tiesiogiai į organizatorius arba į savo parapijos kunigą.

InfoRef_LT 

 

Atmintinė atsisiųsti

Anketa atsisiųsti